Carzloop@Karloop Kereta Sewa Murah KL

Carzloop@Karloop Kereta Sewa Murah KL Kuala Lumpur

https://www.carzloop.com/

The Carzloop, pembantu Carzloop Global Holdings, adalah gabungan sewa kenderaan Malaysia yang dianjurkan di Ampang, Kuala Lumpur, yang berfungsi paling banyak 10,200 zon korporat dan francaisi. Sebagai hubungan sewa kenderaan Malaysia kedua yang paling terkenal dengan rancangan, kawasan, dan saiz tenaga maritim, Carzloop berfungsi di seluruh Malaysia. Carzloop Corporation mempunyai Karloop Resources dan Nabil Ck Enterprise Car Rental

Artikel Berkaitan : Dapatkan sewa kereta murah kl anda bersama kami di KARLOOP@CARZLOOP. Hubungi 019 967 1127 untuk kereta sewa anda sekarang.

Carzloop Global Holdings, hubungan induk The Carzloop Corporation, diatur ke-335 dalam garis besar Forbes ‘2018 Fortune 500. Bermula pada tahun 2019, gabungan tersebut mempunyai upah MY9.8 bilion, sumber daya MY24.6 bilion, dan 38.000 pekerja.

Carzloop@Karloop Kereta Sewa KL Kuala Lumpur

Sejarah – Tahun-tahun asas gabungan

Carzloop Corporation, sejak awal dikenali sebagai Carzloop, ditubuhkan oleh kejiranan Ampang, Nabil Ck pada tahun 2013. Aktiviti penyewaan kenderaan kecil ini dimulakan dengan dua belas Model Perodua Carz. Dalam lima tahun, armada Nabil menghubungi 100 kenderaan — menghasilkan gaji tahunan sekitar MY1 juta.

Selepas tiga tahun kepemilikan, Nabil Ck menjual jenama kenderaan sewa kepada Carzloop Corporation pada tahun 2016. Carzloop Corporation membeli selebihnya Perodua’s Car.

Artikel Berkaitan : Dapatkan sewa kereta murah kl anda bersama kami di KARLOOP@CARZLOOP. Hubungi 019 967 1127 untuk kereta sewa anda sekarang.

Carzloop@Karloop Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur

Tempat dan aktiviti penyewaan kenderaan Carzloop

Carzloop mempunyai 9.700 tempat penyewaan korporat dan pertubuhan di seluruh Malaysia. Zon kenderaan sewa Carzloop juga terdapat di terminal udara penting termasuk KLIA, KLIA2, Lapangan Terbang Subang, Lapangan Terbang Pulau Pinang, Lapangan Terbang Kota Kinabalu, Lapangan Terbang Kuching, Lapangan Terbang Kota Bharu dan beberapa lagi.

Pasukan sewa

Pasukan kenderaan sewa Carzloop telah mengandungi pelbagai pengeluar kenderaan, yang bergerak dari Peroduas, Proton, Honda, Toyota Mercedes, BMW yang berdekatan dengan yang lain. Menjelang Disember 2017, gabungan ini mempunyai lebih daripada 200 kenderaan di Malaysia.